Blossoms majú už 15 skladieb na nový album

NETKY.SK • 19 August 2016, 08:05 • 2 min
Blossoms majú už 15 skladieb na nový album

LONDÝN - Anglická indierocková kapela Blossoms má pripravených 15 skladieb na ďalší album. V rozhovore pre magazín NME to prezradil spevák a gitarista Tom Ogden.

slovakia

left justify in out

"Píšem vždy, keď môžem, takže už máme asi 15 skladieb. Najmenej osem alebo deväť z nich by sa mohlo dostať na ďalší album, no chcem mať aspoň 30 piesní, z ktorých si budem môcť vybrať, keď začneme naozaj pracovať na novej nahrávke," prezradil.


Formácia Blossoms vznikla v roku 2013 v Stockporte a okrem spomínaného Ogdena ju tvoria aj Charlie Salt (basgitara), Josh Dewhurst (gitara), Joe Donovan (bicie) a Myles Kellock (klávesy, syntetizátor). Tento rok 5. augusta vydali debutový, eponymný album, s ktorým dobyli UK Chart. Zo štúdiovky pochádzajú single ako napríklad Blow, Cut Me And I'll Bleed, Charlemagne, At Most A Kiss alebo Getaway. Okrem toho má kapela na konte štyri EP nahrávky, pričom zatiaľ poslednú s názvom At Most A Kiss vydala tento rok.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies