Blatter neprekvapil, odmietol účasť na predvolebnej debate

NETKY.SK • 19 Marec 2015, 09:28 • 2 min
Blatter neprekvapil, odmietol účasť na predvolebnej debate

LONDÝN - Sepp Blatter odmietol účasť na televíznej predvolebnej debate medzi kandidátmi na post prezidenta Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA).

slovakia

left justify in out

Negatívnu odpoveď úradujúceho šéfa svetového futbalu na pozvánku do živého vysielania potvrdili britské televízie BBC a Sky. Tie mali pripravený špeciálny hodinový formát s fanúšikovským kongresom ako obecenstvom. Plánovali pozvať priaznivcov reprezentujúcich všetkých 209 členských krajín FIFA. Otázky mali klásť diváci priamo z hľadiska aj pri obrazovkách. Anglická Futbalová asociácia (FA), ktorá patrí k Blatterovým kritikom, ponúkla na debatu svoj národný štadión vo Wembley. Švajčiarova neúčasť všetky plány pravdepodobne pochová.


Do volebného boja proti Blatterovi vstúpili bývalý portugalský reprezentant Luís Figo, prezident Kráľovského holandského futbalového zväzu Michael van Praag a viceprezident FIFA a jordánsky princ Ali Bin Al-Husejn. Všetci vyzývatelia s účasťou na šou súhlasili. Voľby budú 29. mája, Blatter sa na nich bude usilovať o svoj piaty mandát a je najväčším favoritom.


Blatterova zamietavá odpoveď neprekvapila, už minulý rok vyhlásil: "Nemali by sme sa vo všetkom opičiť po politikoch."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies