Blatter bude mať o súpera menej, Van Praag podporí princa

NETKY.SK • 20 Máj 2015, 10:13 • 2 min
Blatter bude mať o súpera menej, Van Praag podporí princa

AMSTERDAM - Doterajší prezident Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Sepp Blatter bude mať v boji o obhájenie svojho postu pravdepodobne o jedného súpera menej, prezident Holandského kráľovského futbalového zväzu Michael van Praag by mal stiahnuť svoju kandidatúru a podporiť Aliho bin Husejna. Práve jordánskeho princa považujú mnohí za najväčšieho Blatterovho vyzývateľa.

slovakia

left justify in out

O odstúpení už informoval holandský denník De Volkskrant. Van Praag sa rozhodol podľa jeho zdrojov nekandidovať vzhľadom na nižšiu podporu, väčšiu má práve Bin Husejn. Voľby prezidenta FIFA sa uskutočnia 29. mája v Zürichu.

 

Ďalším kandidátom je bývalý portugalský reprezentant Luís Figo, ale aj on zvažuje podporenie snáh Bin Husejna. V stredu by sa mala uskutočniť v Holandsku oficiálna tlačová beseda Figa a Van Praaga, po ktorej by mala byť situácia v boji o prezidentský post vo FIFA jasnejšia. Informácie zverejnil magazín Kicker.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies