Billy Barman a Para pozývajú na koncert s názvom Pekné miesta

NETKY.SK • 23 Máj 2019, 17:19 • 2 min
Billy Barman a Para pozývajú na koncert s názvom Pekné miesta

BRATISLAVA - Festival Grape uvádza druhý ročník série koncertných podujatí Pekné miesta, na ktorých spájajú sily kapely Para a Billy Barman.

slovakia

left justify in out

Po pilotných štyroch úspešných minuloročných koncertoch pod holým nebom organizátori v roku 2019 pozývajú na dve podujatia na nových miestach. V Trnave a Trenčianskych Tepliciach sa predstavia s rozšíreným programom.

 

Para má za sebou úspešné turné k poslednému albumu Našou krajinou, za ktorý získala aj ocenenie Radio_Head Awards 2018 v kategórii "najlepší album". Na druhej strane, o kapele Billy Barman sa šepká, že pripravuje nový album a prvé lastovičky z nadchádzajúcej novinky by mohla publiku predstaviť už na Pekných miestach. O tom informovala PR manažérka Denisa Chylová.

 

Prvý z dvojice koncertov sa uskutoční v piatok (24. 5.) v záhradách Západoslovenského múzea v Trnave. Okrem Pary a Billy Barman sa divákom predstaví tiež mladá indie kapela Don't Trust Butterflies a o tanečnú náladu sa dídžejským setom postará Džunya G.

 

 

Druhý koncert je plánovaný na sobotu 8. júna v Trenčianskych Tepliciach, v areáli legendárneho kúpaliska Zelená žaba. Od ostatných koncertov série sa bude v mnohom odlišovať. Program sa tam začne už o 13.00 h popoludní, Paru a Billy Barman svojím vystúpením budú podporovať tiež obľúbení Malalata Djs. Párty bude pokračovať do skorých ranných hodín vďaka programu na tanečnom pódiu, o ktorý sa postarajú dídžeji v medzinárodnom zložení.

 

Viedenskú houseovú scénu bude reprezentovať Steve Hope, ktorého klubové hrania poznajú milovníci tohto hudobného štýlu v celej Európe a jeho set si mohli v minulosti vychutnať tiež návštevníci festivalu Sonar v Barcelone.

 

Z Maďarska na Žabu zavítajú Justrice a Nora Matisse, ktorej sety sú už pravidelnou súčasťou festivalu Sziget. České farby bude hájiť stálica pražskej elektronickej scény Subgate, ktorý sa už ocitol na jednom pódiu s velikánmi, ako sú Paul Kalkbrenner, Chris Liebing či Recondite.

 

Zo slovenskej scény účasť na podujatí prisľúbil košický promotér a producent Denes Toth. Toho zase môžu fanúšikovia poznať aj ako organizátora hudobných akcií s názvom Moody, ktoré sa konajú v Bratislave aj Košiciach. Denes si zažil už aj hranie v mekke elektronickej hudby na ostrove Ibiza.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona