Bicyklujúci Schwarzenegger mal na stanici v Mníchove konfrontáciu s políciou

NETKY.SK • 1 Október 2016, 17:16 • 2 min
Bicyklujúci Schwarzenegger mal na stanici v Mníchove konfrontáciu s políciou

MNÍCHOV - Nečakanú "konfrontáciu" s políciou mal v piatok na hlavnej železničnej stanici v Mníchove americký herec rakúskeho pôvodu a bývalý guvernér Kalifornie Arnold Schwarzenegger.

slovakia

left justify in out

Spoločne so svojím bodyguardom sa totiž v jeho priestoroch pohyboval na bicykli, čo si všimol policajt, ktorý práve išiel do služby. Prominentnému návštevníkovi bavorskej metropoly preto slušne pripomenul, že jazda na bicykli po stanici je zakázaná. "Arnie to pochopil," konštatovala polícia v oznámení zverejnenom dnes na stránke presseportal.de.


Policajt si podľa neho najprv všimol, že medzi cestujúcimi "kľučkujú" dvaja cyklisti. Keď jedného z nich dostihol, upozornil ho, že v areáli stanice sa nesmie jazdiť na bicykli. Muž svoje počínanie obhajoval tým, že sa ponáhľa, lebo je bodyguardom Arnolda Schwarzeneggera. Policajt si samozrejme myslel, že ide o zlý vtip - až kým sa "bodyguard" krátko nato nevrátil s ďalším cyklistom, ktorým bol naozaj slávny herec.


Šesťdesiatdeväťročný Schwarzenegger po slušnom pripomenutí pochybenia svojho ochrankára povedal, že "v súčasnej dobe sa mu zle chodí pešo". Ako "malé odškodnenie" za spôsobenú nepríjemnosť si s mužom zákona urobil selfie a stanicu opustil.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies