Berlusconi znovu prišiel pracovať do domova dôchodcov za účasti médií

NETKY.SK • 16 Máj 2014, 12:39 • 2 min
Berlusconi znovu prišiel pracovať do domova dôchodcov za účasti médií

MILÁNO - Bývalý taliansky premiér Silvio Berlusconi nastúpil dnes druhý raz na sociálne práce v domove dôchodcov v obci Cesano Boscone pri Miláne - znovu za veľkej účasti médií.

slovakia

left justify in out

Berlusconi začal minulý piatok so sociálnymi prácami, v rámci ktorých sa má starať o starých ľudí, trpiacich demenciou a Alzheimerom. Na expremiéra čakali pred penziónom desiatky zástupcov médií. Reportéri sa však museli držať ďalej od vchodu do zariadenia, aby nerušili pacientov a ich príbuzných, uviedla tlačová agentúra APA.

 

Za klauna preoblečený odborár sa pokúsil priblížiť k trojnásobnému bývalému premiérovi a požadoval, aby Berlusconi nastúpil do väzenia. Berlusconi musí najmenej desať a pol mesiaca raz týždenne štyri hodiny pracovať v domove dôchodcov, aby sa vyhol prísnym obmedzeniam domáceho väzenia. Odsúdili ho za daňový podvod, ale pre vysoký vek nemusel za mreže.

 

Opozičný politik bude mať slobodu pohybu obmedzenú do marca 2015. Predseda strany Forza Italia sa v čase medzi 23.00 h a 6.00 h musí zdržiavať doma. Nesmie opustiť región Lombardia - s výnimkou trojdňového pobytu v Ríme raz za týždeň.

 

Medzitým Berlusconi pokračuje v kampani svojej strany Forza Italia vo voľbách do Európskeho parlamentu (EP). Odmieta tvrdenie médií, že myslí na koniec svojej politickej kariéry, ak jeho konzervatívna strana vo voľbách do EP nezíska 20 percent hlasov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies