Benzema žaluje francúzske rádio, porušilo súdny príkaz

NETKY.SK • 10 November 2015, 15:21 • 2 min
Benzema žaluje francúzske rádio, porušilo súdny príkaz

PARÍŽ - Francúzsky futbalový reprezentant Karim Benzema podal žalobu na rozhlasovú stanicu Europe 1. Tá podľa jeho právneho zástupcu porušila súdny príkaz v súvislosti so zverejnením dôverných dôkazov v kauze vydierania ďalšieho reprezentanta krajiny galského kohúta Mathieua Valbuenu.

slovakia

left justify in out

Europe 1 odvysielala počas víkendu úryvky z telefonickej konverzácie, ktoré podľa Benzemovho právnika môžu futbalistovi poškodiť. Útočník Realu Madrid je obvinený z konšpirácie a účasti v organizovanej zločineckej skupine v súvislosti s vydieračskou kauzou.

 

Obvinení mali od francúzskeho reprezentanta Mathieua Valbuenu vymáhať peniaze výmenou za to, že nezverejnia sexuálne video so šteklivými zábermi hráča, ktoré bolo nahraté na mobile.

 

Iného futbalistu Djibrila Cissého nedávno zatkli, lebo poznal ďalšie zadržané osoby, on sám ale nefiguruje v prípade ako vydierač. O celom prípade však vedel, je obvinený z konšpirácie a tiež mu hrozí päťročný trest.

 

Benzema je na základe rozhodnutia parížskej jurisdikcie pod súdnym dozorom, čo pre neho znamená zákaz stretávania sa s Valbuenom i osobami obvinenými v celom prípade.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies