Benedict Wong sa predstaví ako pomocník Doctora Strangea

NETKY.SK • 22 Január 2016, 14:22 • 2 min
Benedict Wong sa predstaví ako pomocník Doctora Strangea

BRATISLAVA - Britský herec Benedict Wong sa predstaví v pripravovanom akčnom fantasy Doctor Strange.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom americký magazín The Hollywood Reporter, ktorý uvádza, že si zahrá Doctorovho pomocníka Wonga. Ten pomáha pri liečení a mágii, vyzná sa v bojových umeniach a stará sa aj o ďalšie Strangeove záležitosti. Tiež dáva pozor na jeho telo, keď sa cestuje do iných dimenzií.


Vo filmovej adaptácii rovnomenného komiksu sa predstaví Benedict Cumberbatch v úlohe arogantného chirurga, ktorý po nehode nedokáže vykonávať svoju prácu a objaví v sebe magické schopnosti. Okrem neho sa vo filme ukážu Chiwetel Ejiofor, Tilda Swinton, Rachel McAdams či Mads Mikkelsen. Scenár filmu napísal Jon Spaihts. Film režíruje Scott Derrickson. Nakrúcanie sa začalo v novembri v nepálskom Káthmandu. Do slovenských kín sa má snímka dostať 3. novembra.


Benedict Wong sa preslávil predovšetkým ako chán Chubilaj v seriáli Marco Polo (2014). Zahral si tiež vo filmoch Spy Game (2001), Kiss Kiss (Bang Bang) (2001), Pekné svinstvo (2002), Za jasného dňa (2005), Sunshine (2007), Largo Winch (2008), Dáma (2011), Prometheus (2012), Kick-Ass 2 (2013) či Marťan (2015).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies