Ben Affleck bude skvelým Batmanom, tvrdí producent Michael Uslan

NETKY.SK • 12 August 2014, 08:49 • 2 min
Ben Affleck bude skvelým Batmanom, tvrdí producent Michael Uslan

USA - Producent Michael Uslan, ktorý sa podieľal na tvorbe viacerých snímok o Batmanovi, si myslí, že jeho najnovší predstaviteľ, americký herec Ben Affleck, je pre úlohu superhrdinu ten pravý.

slovakia

left justify in out

S obsadením Afflecka však nesúhlasí množstvo fanúšikov, ktorí proti tomuto rozhodnutiu dokonca spísali aj petíciu, pričom ako dôvod uviedli predovšetkým hercov slabý výkon v snímke Daredevil (2003).

 

"Prešli sme si tým už ani neviem koľkokrát. Príde to vždy, keď režisér urobí kreatívne a netradičné rozhodnutie ohľadom hereckého obsadenia. Pamätám si, že takéto reakcie zaznamenali aj tvorcovia filmu Iron Man po tom, ako sa rozhodli obsadiť Roberta Downeyho Jr. Stretli sme sa s tým, samozrejme, aj keď iný génius, Chris Nolan vybral Heatha Ledgera, aby stvárnil Jokera. Vyvolalo to veľké pobúrenie ‘Ako môže chalan, ktorý práve stvárnil homosexuálneho kovboja hrať Jokera? Zničíte tým najúžasnejšieho zloducha všetkých čias, bude to na smiech.’. Takže sa to stalo vtedy i neskôr a aj s Affleckom. Ak sa chceme vrátiť k pôvodnej myšlienke štyridsiatnika Brucea Waynea, myslím, že bude naozaj vynikajúci," vyjadril sa Uslan pre portál App.com. 

 

Akčné sci-fi Batman v Superman: Dawn of Justice by sa malo do amerických kín dostať 25. marca 2016. Okrem 41-ročného Afflecka sa v ňom predstavia aj Henry Cavill (Superman), Ray Fisher (Cyborg), Gal Gadot (Wonder Woman), Amy Adams (Lois Lane), Jesse Eisenberg (Lex Luthor) či Jeremy Irons (Alfred). Režisérom je Zack Snyder, ktorý nakrútil aj Muža z ocele (2013). 

 

Ben Affleck sa do povedomia verejnosti dostal snímkami Mallrats (1995) a Hľadám Amy (1997) režiséra Kevina Smitha. Preslávil sa však najmä vďaka filmu Dobrý Will Hunting (1997). Za scenár, ktorý napísal spolu s Mattom Damonom, totiž získal Oscara a Zlatý glóbus, pričom obaja si v úspešnej dráme aj zahrali. Okrem toho účinkoval aj vo filmoch ako Zamilovaný Shakespeare (1998), Armageddon (1998), Dogma (1999), Pearl Harbor (2001), Najväčšia hrozba (2002), Otcom na plný úväzok (2004), Zabiť eso (2006), Nie je z teba až tak paf (2009), Na odstrel (2009) či v krimidráme Mesto (2010), ktorú rovnako ako snímku Zbohom baby (2007) sám režíroval.

 

Naposledy na seba upozornil politickým trilerom Argo (2012), ktorý získal Oscara v kategórii Najlepší film a samotný Affleck si za réžiu vyslúžil napríklad ceny BAFTA a DGA či Zlatý glóbus.

 

V roku 2005 sa oženil s herečkou Jennifer Garner. Majú spolu tri deti, syna Samuela a dcéry Violet a Seraphinu. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies