Bellator FC získal do svojich radov dve zaujímavé postavy

NETKY.SK • 30 Máj 2017, 12:30 • 2 min
Bellator FC získal do svojich radov dve zaujímavé postavy

BRATISLAVA - Bellator FC získal do svojich radov dve zaujímavé mená, s ktorými môžu na svoje podujatia prilákať podstatne viac fanúšikov. Sú to Heather "The Heat" Hardyová a legendárna postava z konkurenčnej UFC - Roy "Big Country" Nelson.

slovakia

left justify in out

Heather Hardyová patrí k najlepším boxeristkám dnešnej doby. Jej skóre je 20 výhier a zatiaľ 0 prehier. Jej debut by sme mali uvidieť na galavečeri Bellator 180 Sonnen vs. Silva v Madison Square Gardene 24. júna.

 

Hardyová bude mať prvý zápas proti Alice "Soccer Mom" Yaugerovej, ktorá nemá až také presvedčivé skóre(4 výhry a 5 prehier), ale patrí k skúseným zápasníčkam MMA. Hardyová pôvodne podpísala organizácií Invicta ale tam sa jej zranila súperka a preto sa rozhodla pre prestup. Podľa neoficiálnych zdrojov už mala jeden zápas MMA kde vyhrala na KO, ale žiadne fotky ani video sa na internete o tejto udalosti nenachádza. Plány 35 ročnej Hardyovej sú také, že popri MMA by naďalej chcela pokračovať aj v boxovaní.

 

Ďalším legendárnym zápasníkom ktorý prestúpil do Bellatoru FC je Roy "Big Country" Nelson. Profesionálne zápasí od roku 2004, jeho doterajšie skóre je 22 výhier a 14 prehier. Je to zápasník ktorý dokázal to, že ak chceš byť dobrý nemusíš mať postavu ako grécky boh.

 

V UFC zápasil 8 rokov, teraz však podpísal viac zápasový kontrakt s Bellator FC v podstate s najväčším konkurentom predchádzajúceho zamestnávateľa. Nelson je už piatym zápasníkom ktorý sa takto rozhodol, pred ním takto spravili: Ryan Bader, Josh Kosheck, Rory MacDonald a Chael Sonnen.

Informácia je ešte taká čerstvá, že ešte ju ani neoznámili oficiálne, no podľa mmafighting.com je to za pár dní vonku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies