Beck si zahrá v hlavnej súťaži v Busane ako lucky loser

NETKY.SK • 12 Máj 2014, 17:17 • 2 min
Beck si zahrá v hlavnej súťaži v Busane ako lucky loser

BUSAN - Slovenský tenista Karol Beck si napokon predsa zahrá v hlavnej súťaži dvojhry na turnaji ATP Challenger Tour v kórejskom Busane (dotácia 75 000 SD, tvrdý povrch Rebound Ace).

slovakia

left justify in out

V utorok nastúpi proti Britovi Danielovi Smethurstovi ako tzv. lucky loser po tom, ako pre zranenie členka zrušil svoj štart Japonec Juiči Sugita. Beck v pondelok vo finálovom 3. kole kvalifikácie nestačil na Juhoafričana Rika de Voesta (6:1, 2:6, 1:6).

 

V utorok sa v 1. kole hlavnej súťaže dvojhry v Busane predstaví aj Lukáš Lacko nasadený ako prvý. Vyzve ho americký kvalifikant Jason Jung. Piešťanského rodáka môže tešiť, že pre vyčerpanie odriekol svoje vystúpenie na tomto podujatí Gilles Muller. Luxemburčan totiž v rámci tohto ázijského turné prekonal Lacka postupne vo finále v Šen-čene, vo štvrťfinále na Taiwane aj v semifinále v Gimčeone.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies