Dallas si siedmymi gólmi vybojoval postup, Islanders poslali domov Washington

NETKY.SK • 21 August 2020, 10:20 • 2 min
Dallas si siedmymi gólmi vybojoval postup, Islanders poslali domov Washington

EDMONTON/TORONTO - Andrej Sekera a jeho Dallas sa po 6. zápase môžu tešiť z postupu, Islanders nedali šancu Washingtonu a taktiež postupujú do ďalšieho kola. Dallas v konferenčnom semifinále narazí na Colorado.

slovakia

left justify in out

Islanders zvíťazili rozdielom triedy

V Toronte nasmeroval Islanders k triumfu dvomi presnými zásahmi útočník Anthony Beauvillier, ďalšie dva góly strelili "ostrovania" do prázdnej bránky pri záverečnej neúspešnej power play súpera. Beauvillier potvrdil výbornú formu, v deviatich súbojoch vo vyraďovačke nazbieral rovnaký počet bodov za šesť gólov a tri asistencie. So šiestimi presnými zśahmi je spolu s Bo Horvatom z Vancouveru a Nazemom Kadri z Colorada na čele tabuľky strelcov vo vyraďovačke.

 

"Iba sa snažím hrať čo najlepšie a pomôcť tímu k víťazstvám. Na to sa pár uplynulých týždňov sústredím a vychádza to. Budem v tom pokračovať, ale nechcem na to príliš myslieť," povedal pre zámorské médiá Beauvillier.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa New York Islanders (@ny_islanders),

 

Ruský útočník Denis Gurjanov sa presadil štyrikrát

Hrdinom stretnutia v Edmontone bol ruský útočník Denis Gurjanov, ktorý sa na triumfe Dallasu nad Calgary podieľal štyrmi gólmi a jednou asistenciou. Dosiahol svoj prvý hetrik vo vyraďovačke. "Chlapci mi iba povedali, aby som čo najčastejšie strieľal a boli z toho štyri góly. Jasné, že ma to teší a som šťastný, že sme vyhrali. To je to najdôležitejšie," povedal 23-ročný krídelník. Stars prehrávali v 7. minúte prvej tretiny už 0:3, ale nezložili zbrane, v druhom dejstve nastrieľali päť gólov a dokonale otočili výsledok. Sekera odohral za víťazov 15:24 minúty.


Šiestykrát v histórii play off NHL sa stalo, že tím, ktorý v prvej dvadsaťminútovke prehrával 0:3, dokázal skóre zvrátiť a výhrou ukončiť celú sériu. Fínsky obranca Miro Heiskanen sa zaskvel gólom a tromi asistenciami, Joe Pavelski mal gól a dvakrát naň prihral a brankár Anton Chudobin predviedol 38 úspešných zákrokov.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Dallas Stars (@dallasstars),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona