Bayern na úvod bundesligovej sezóny proti Brémam

NETKY.SK • 29 Jún 2016, 14:13 • 2 min
Bayern na úvod bundesligovej sezóny proti Brémam

BERLÍN - Futbalisti Bayernu Mníchov s novým trénerom Carlom Ancelottim odštartujú obhajobu titulu v najvyššej nemeckej súťaži zápasom proti Werderu Brémy v piatok 26. augusta v domácej Allianz Arene.

slovakia

left justify in out

Taliansky kouč po uplynulom ročníku nahradil vo funkcii Pepa Guardiolu, ktorý zamieril do anglickej Premier League na lavičku Manchestru City. Bayern oslavoval štvrtý národný titul po sebe a rekordný 26. s náskokom desiatich bodov pred Borussiou Dortmund.

 

Vestfálsky klub doma v úvodnom kole novej sezóny privíta Mainz, šlágrom však bude súboj Borussie Mönchengladbach s Bayerom Leverkusen. Tieto tímy obsadili v edícii 2015/2016 štvrtú, resp. tretiu priečku. Nováčikovia sa predstavia na ihrisku súperov, Freiburg v Berlíne proti Herthe a Lipsko cestuje do Hoffenheimu.


Prvý zápas Bayernu Mníchov s Borussiou Dortmund je na programe v 11. kole, ktoré sa hrá 18. - 20. novembra. Odveta sa uskutoční v 28. kole 7. - 9. apríla. V 54. ročníku I. bundesligy by sa malo predstaviť trio slovenských futbalistov - Peter Pekarík (Hertha), Karim Guédé (Freiburg) a László Bénes (Mönchengladbach). V minulej sezóne v najvyššej nemeckej súťaži pôsobili aj Dušan Švento a Milan Ivana, prvý menovaný odišiel z Kolína do Slavie Praha a druhému Darmstadt neponúkol predĺženie zmluvy.

Program 1. kola (26. - 28. 8.) najvyššej nemeckej súťaže I. bundesligy v sezóne 2016/2017:


Bayern Mníchov - Werder Brémy
Borussia Dortmund - Mainz
Borussia Mönchengladbach - Bayer Leverkusen
Hertha Berlín - Freiburg
Kolín nad Rýnom - Darmstadt
Hamburg - Ingolstadt
Augsburg - Wolfsburg
Hoffenheim - Lipsko
Eintracht Frankfurt - Schalke 04 Gelsenkirchen



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies