Bayern má príjemný víkend, Wolfsburg s 1. prehrou v roku 2015

NETKY.SK • 8 Marec 2015, 09:53 • 2 min
Bayern má príjemný víkend, Wolfsburg s 1. prehrou v roku 2015

BERLÍN - Futbalisti Bayernu Mníchov majú po 24. kole na čele najvyššej nemeckej súťaže pred druhým Wolfsburgom už jedenásťbodový náskok.

slovakia

left justify in out

Kým úradujúci majster vyhral vďaka dvom gólom Thomasa Müllera z druhého polčasu v Hannoveri 3:1, jeho najvážnejší konkurent v boji o majstrovský titul podľahol v Augsburgu tesne 0:1.


Bayern v Hannoveri síce prehrával, ale napokon bez vážnejších problémov získal tri body. Domáci viedli od 25. minúty, ale už o tri minúty neskôr vyrovnal Xabi Alonso. Po zmene strán poslal z pokutového kopu favorita do vedenia Thomas Müller a spomenutý hviezdny ofenzívny hráč pridal potom aj ďalší presný zásah. "Hannover mal dobrú obranu, ťažšie sme sa proti nej presadzovali. Keďže Wolfsburg nebodoval, je to pre nás dobrý víkend. V nedeľu si dáme pauzu, oddýchneme si a od pondelka začneme myslieť na Ligu majstrov a Šachtar Doneck," povedal španielsky tréner Bayernu Pep Guardiola.


Augsburg ukončil sériu štyroch duelov bez víťazstva a zdolal Wolfsburg 1:0. Druhý tím tabuľky utrpel prvú prehru v kalendárnom roku 2015. O výhre domácich rozhodol Dominik Kohr, ktorý dorazil loptu do siete po neúspešnom pokutovom kope Tobiasa Wernera. "Pre nás to bola zaslúžená prehra. Najmä smerom dopredu sme nehrali tak ako v predchádzajúcich zápasoch. Neutvorili sme si žiaden tlak a mali sme len minimum šancí," priznal tréner Wolfsburgu Dieter Hacking, ktorého zverenci ťahali do soboty sériu pätnástich duelov bez prehry.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies