Bavori sa sťažujú, zásah polície voči nemeckým priaznivcom bol vraj neadekvátny

NETKY.SK • 19 Apríl 2017, 16:37 • 2 min
Bavori sa sťažujú, zásah polície voči nemeckým priaznivcom bol vraj neadekvátny

MNÍCHOV - Nemecký futbalový klub Bayern Mníchov podal po utorňajšej odvete štvrťfinále Ligy majstrov na pôde Realu Madrid oficiálnu sťažnosť, nie však na výkon rozhodcu Viktora Kassaia, ale na zásah španielskej polície proti fanúšikom hostí v prestávke medzi polčasmi.

slovakia

left justify in out

"V utorok sa odohrali násilné útoky španielskej polície proti priaznivcom Bayernu Mníchov. Klub ich považuje za neadekvátne a prehnané," uviedol nemecký šampión. O incidentoch informoval aj Európsku futbalovú úniu (UEFA) a žiada španielsku políciu o vysvetlenie.

Bavori v Madride siahali po postupe do semifinále, v riadnom hracom čase zvíťazili 2:1, ale v predĺžení už oslabení o vylúčeného Artura Vidala nedokázali domácim vzdorovať a podľahli Realu 2:4. Maďarský hlavný rozhodca Kassai sa prezentoval viacerými pochybnými verdiktmi, väčšina z nich bola v neprospech hostí.             
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies