Baška príde na schôdzu parlamentu na bicykli: Prejde 160 km!

NETKY.SK • 24 Júl 2013, 11:54 • 2 min
Baška príde na schôdzu parlamentu na bicykli: Prejde 160 km!

BRATISLAVA – Na septembrovú schôdzu parlamentu príde poslanec a zároveň kandidát Smeru-SD na predsedu Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) Jaroslav Baška z Dohnian na bicykli. Stošesťdesiatkilometrovú vzdialenosť bude musieť prekonať na základe stávky, ktorú uzavrel s cyklistom Petrom Saganom. TASR to dnes potvrdil Baška.

slovakia

left justify in out

"Na majstrovstvách Českej a Slovenskej republiky v cestnej cyklistike v Dubnici sme uzatvorili stávku s Petrom Saganom. V prípade, že na Tour de France obháji zelený dres, pôjdem na prvú jesennú schôdzu NR SR z Dohnian do Bratislavy na bicykli," informoval Baška TASR 1. júla. V nedeľu (21.7.) Sagan dres najaktívnejšieho pretekára obhájil.

"Petrovi som zablahoželal k obhajobe zeleného dresu. Z Dohnian do parlamentu pôjdem 2. septembra na bicykli," uviedol dnes Baška. "Je to viac ako 160 kilometrov. Celé leto však trénujem v rámci mojej Tour de Baška po Trenčianskom kraji," dodal poslanec. Cyklistickú kampaň na podporu svojej kandidatúry odštartoval Baška 1. júla. Jej cieľom bolo počas 11 víkendov absolvovať s cyklistickým tímom 25 etáp s celkovou dĺžkou 1134 kilometrov a navštíviť všetkých 276 miest a obcí Trenčianskeho kraja. "Cyklistika je môj životný štýl už roky. Na bicykli som absolvoval stovky kilometrov po cestách a vrchovinách Slovenska, Moravy, dokonca mám za sebou aj cyklotúry na niektorých kopcoch Tour de France. Ak sa mám ako kandidát na predsedu TSK uchádzať o dôveru ľudí, chcem poznať ich problémy, názory, podnety. Chcem detailne spoznať kraj, v ktorom žijú a vypočuť si, čo ich trápi," povedal vtedy Baška.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies