Barcelona remizovala s Betisom, FC Sevilla prehrala s Espaňolom

NETKY.SK • 29 Január 2017, 19:28 • 2 min
Barcelona remizovala s Betisom, FC Sevilla prehrala s Espaňolom

SEVILLA - Futbalisti FC Barcelona nevyužili šancu dostať sa na priebežné prvé miesto v tabuľke španielskej La Ligy. V nedeľňajšom zápase 20. kola remizovali na ihrisku Realu Betis Sevilla 1:1.

slovakia

left justify in out

Domáci viedli od 75. minúty po góle Alexa Alegriu, ale najtesnejší náskok neudržali. Aspoň bod pre Kataláncov zachránil Luis Suarez, ktorý skóroval v poslednej minúte riadneho hracieho času.

 

Druhému barcelonskému klubu sa proti druhému zo Sevilly darilo viac. Espaňol zdolal v domácom zápase FC, ktorý hral od 2. minúty bez vylúčeného kapitána Nicolasa Pareju, 3:1 a poskočil na deviatu priečku tabuľky. FC Sevilla ostala na tretej s rovnakým počtom bodov (42) ako druhá Barcelona. Prvý Real Madrid má na konte o jeden viac, no proti obom súperom odohral o dva zápasy menej. V nedeľu večer ho čakal súboj s Realom Sociedad San Sebastian.

 

La Liga - 20. kolo:

 

Real Betis Sevilla - FC Barcelona 1:1 (0:0)

Góly: 75. Alegria - 90. Suarez. 43.790 divákov

 

Espaňol Barcelona - FC Sevilla 3:1 (2:1)

Góly: 4. Reyes (z 11m), 45.+1 Navarro, 71. Moreno - 20. Jovetič, ČK: 2. Pareja (Sevilla)

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies