Barcelona bez straty na čele, Bartra: Dôležitý prvý gól

NETKY.SK • 21 September 2015, 10:04 • 2 min
Barcelona bez straty na čele, Bartra: Dôležitý prvý gól

BARCELONA - Španielsky futbalový majster FC Barcelona je lídrom tabuľky Primera Division, keď Katalánci ako jediní z 20-členného ligového pelotónu ešte nestratili ani bod. V nedeľu si na Nou Campe poradili s Levante 4:1, hoci po prvom polčase bolo skóre bezgólové.

slovakia

left justify in out

Bránu súpera odklial až v 50. minúte Marc Bartra a krátko po ňom sa presadil Neymar. Lionel Messi z jedenástky zvýšil náskok úradujúceho majstra na 3:0 a hoci Victor Casadesus znížil, na väčší odpor sa už hostia nezmohli a s dvoma bodmi sa neodlepili zo zostupového pásma. V 75. minúte ich mohol doraziť ďalšou jedenástkou Messi, ale lopta letela tesne nad brvnom. Až v 90. minúte sa Argentínčanovi podarilo druhýkrát v zápase prekonať Rubena, keď po individuálnej akcii stanovil na konečných 4:1.

 

"Potrebovali sme prvý gól, lebo hrali veľmi defenzívne. Zisk takýchto bodov je veľmi dôležitý, udržalo nás to vo vedení," citovala agentúra Reuters Bartru. "Rád bránim a najčastejšie pomáham mužstvu získavať loptu. A ak sa ešte dostanem dopredu a strelím gól, je to o to lepšie," dodal španielsky reprezentant.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies