Bankový lupič vystrelil pri prepade v Hamburgu a zranil zamestnanca pobočky

NETKY.SK • 13 Január 2017, 08:09 • 2 min
Bankový lupič vystrelil pri prepade v Hamburgu a zranil zamestnanca pobočky

HAMBURG - K ozbrojenému lúpežnému prepadnutiu pobočky finančného ústavu došlo vo štvrtok večer v štvrti Altona severonemeckého prístavného mesta Hamburg.

slovakia

left justify in out

Maskovaný lupič vstúpil do priestorov filiálky krátko pred záverečnou a so strelnou zbraňou v ruke vyzval pokladníka na vydanie hotovosti.

 

Páchateľ na mieste činu niekoľkokrát vystrelil, pričom zasiahol 45-ročného zamestnanca, ktorému spôsobil zranenie v brušnej oblasti. Muž, ktorého neodkladne previezli do nemocnice, sa tam podrobil urgentnej operácii.

 

Podľa informácií polície nie je už v ohrození života, vyplýva zo spravodajstva rozhlasovej stanice Norddeutscher Rundfunk (NDR).

 

V nemocnici skončila aj jedna zo spolupracovníčok postreleného muža, ktorá utrpela silný šok.

 

Nemecká polícia intenzívne pátra po lupičovi, ktorý ušiel z miesta činu na bicykli.

 

Výška koristi, ktorú si odniesol maskovaný ozbrojenec z miesta činu, nie je známa. V nemeckých médiách sa však objavil popis jeho odevu.

 

Rovnaká filiálka sa už dejiskom lúpežného prepadnutia stala na sklonku júna 2014, vtedy však maskovaný ozbrojený muž ušiel bez koristi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies