Bankár zo San Marína získal angažmán v Poľsku

NETKY.SK • 20 September 2013, 13:40 • 2 min
Bankár zo San Marína získal angažmán v Poľsku

VARŠAVA - Futbalový reprezentant San Marína Alessandro Della Valle, ktorý 10. septembra strelil jediný gól svojej krajiny v zápase o postup na MS 2014 proti Poľsku (1:5), získal podľa portálu sport.pl angažmán v Polonii Varšava. Tento klub aktuálne pôsobí v štvrtej najvyššej súťaže, kam ho preradili pre finančné problémy. V uplynulej sezóne 2012/2013 pritom Polonia účinkovala medzi poľskou elitou v Ekstraklase.

slovakia

left justify in out

Della Valle, ktorý hráva na pozícii stopéra alebo defenzívneho stredopoliara, doteraz pôsobil v lokálnom mužstve Folgore Falciano a popri tom pracoval ako bankár. Reprezentácia malého štátika na Apeninskom polostrove ťahala od kvalifikačného zápasu o postup na MS 2010 proti Slovensku (1:3) v októbri 2008 dlhú sériu bez streleného gólu. San Marínu sa ju podarilo ukončiť až v auguste minulého roka pri prehre s Maltou (2:3), v súťažných dueloch táto negatívna šnúra pokračovala až do spomenutého duelu s Poľskom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies