Bakoš po operácii členka, nechcel odísť z Plzne

NETKY.SK • 2 Júl 2014, 14:01 • 2 min
Bakoš po operácii členka, nechcel odísť z Plzne

PLZEŇ - Člen širšieho kádra slovenskej futbalovej reprezentácie Marek Bakoš vyriešil dlhodobé zdravotné problémy s členkom, ktoré ho trápili v podstate počas celej minulej sezóny, operáciou.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný útočník v stredu odcestoval na predsezónne sústredenie s Viktoriou Plzeň do Rakúska, kde úradujúci český vicemajster odohrá štyri zápasy. "Čakajú nás tam kvalitní súperi, tak ako každý rok. Tréner uvidí, ako kto z nás hrá. Už v predchádzajúcich prípravných dueloch a na tréningoch skúšal rôzne varianty zostavy, hľadá tú optimálnu. Uvidíme, ako to dopadne. Chceme sa čo najlepšie pripraviť na Superpohár so Spartou Praha, aby sme úspešne vstúpili do sezóny," povedal pre spravodajský server iDNES.cz rodák z Novej Bane. Zverenci Dušana Uhrina ml. nastúpia v súboji o trofej proti českému šampiónovi Sparte Praha v piatok 18. júla na Letnej.

 

V zime i v závere minulého ročníka sa objavili informácie, že Marek Bakoš je na odchode z Plzne. Bývalý hráč Púchova, Ružomberka, Nitry a ruského Šinniku Jaroslavľ však poprel tieto špekulácie. "Neviem, odkiaľ prišli tieto informácie. Musel som sa nad nimi zasmiať. Každému som vravel, že som vo 'Viktorke' spokojný a neodchádzam. Asi ma novinári nepočúvali a chceli si to upraviť podľa svojich predstáv, alebo mali iné informácie," vyhlásil Marek Bakoš, ktorý prišiel do Plzne v roku 2011 a výrazne pomohol tímu k prvému titulu i účasti v skupinovej fáze Ligy majstrov 2011/2012. V roku 2012 vyhral anketu iDNES.cz o najlepšieho cudzinca Gambrinus ligy. V sezóne 2012/2013 získal s Plzňou druhý ligový primát, ale v minulom ročníku ho trápilo zranenie členka. Odohral len 436 minút a dal jediný gól v Jihlave. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies