Bafin ukončil všetky špeciálne audity v Deutsche Bank

NETKY.SK • 26 Február 2016, 09:47 • 2 min
Bafin ukončil všetky špeciálne audity v Deutsche Bank

BERLÍN - Nemecký úrad pre dohľad nad finančnými trhmi (Bafin) už nepodnikne ďalšie kroky voči spoločnosti Deutsche Bank v súvislosti s údajnou manipuláciou s úrokovými sadzbami a s cenami drahých kovov.

slovakia

left justify in out

Banka o tom informovala vo štvrtok. Bafin taktiež ukončil špeciálny audit obchodov s derivátmi s talianskou bankou Monte dei Paschi. "Bafin nepovažuje za potrebné podniknúť ďalšie kroky voči banke, prípadne voči bývalým či súčasným členom predstavenstva s tým, že uzavrel všetky špeciálne audity,“ uviedla banka. Dodala, že je to reakcia na zmeny, ktoré plánuje, alebo už urobila. Bafin potvrdil, že audity uzavrel, detaily však komentovať odmietol.


Týmto krokom Bafin definitívne zamietol, že by Anshu Jain, jeden z bývalých najvyšších predstaviteľov banky, mohol zavádzať regulátorov pri vyšetrovaní manipulácií s úrokovými sadzbami. V decembri agentúra Reuters informovala, že Bafin nenašiel žiadne dôkazy, že by bol Jain informovaný o možných pokusoch o manipulácie úrokových sadzieb.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies