Babrák! Zlodej chcel platiť servírke kartou, ktorú jej predtým ukradol!

NETKY.SK • 25 Jún 2018, 09:28 • 2 min
Babrák! Zlodej chcel platiť servírke kartou, ktorú jej predtým ukradol!

LITTLE ROCK - Tomu sa povie neschopnosť! Zlodej Shamon West asi dlho nezabudne, ako chcel minulú stredu po obede zaplatiť servírke v mestečku Pine Bluff v americkom štáte Arkansas. Kreditná karta, ktorú jej dal, niesla totiž jej meno. Z reštaurácie si ho odviezli muži zákona.

slovakia

left justify in out

Keď 58-ročnej servírke Flore Lunsfordovej niekto minulú sobotu na čerpacej stanici vykradol auto, ani nedúfala, že sa svojimi vecami ešte niekedy stretne. Zlodej jej ukradol kabelku s kreditnými kartami, kartu sociálneho poistenia a vodičák, píše server novinky.cz.

 

O dva dni obsluhovala v reštaurácii v mestečku Pine Bluff mladého muža. Potom, čo mladík dojedol, rozhodol sa zaplatiť kreditkou, ktorú jej podal.

 

V tej chvíli sa Flora zarazila. Na kreditnej karte totiž stálo jej meno! Žena sa však tvárila akoby nič a z baru zavolal políciu. Tá zatkla muža priamo na mieste. Neskôr uňho našli aj zvyšné doklady.

 

Policajti žasli, ako to, že si zlodej ničoho nevšimol. „Na vodičskom preukaze bola jej fotka, takže by mal vedieť, ako jeho obeť vyzerala,“ povedal policajný hovorca regionálnej televízii KATV.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies