Babičku po lúpeži našli mŕtvu v dome, padli obvinenia

NETKY.SK • 26 Október 2015, 11:01 • 2 min
Babičku po lúpeži našli mŕtvu v dome, padli obvinenia

BRATISLAVA/GELNICA 26. októbra (SITA) – V prípade 84-ročnej starenky, ktorú minulý týždeň našli mŕtvu v jej dome v Smolníku v Gelnickom okrese, padli obvinenia.

slovakia

left justify in out

Dvoch miestnych mladíkov (17, 18) a 21-ročného muža z okresu Košice-okolie obvinili z obzvlášť závažného zločinu lúpeže a zločinu porušovania domovej slobody. Informovala o tom košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, páchatelia vtrhli do jej domu, majiteľku napadli a zobral jej 48 eur, notebook a dva telefóny. Babičku naposledy videli živú 9. októbra, vo štvrtok 22. októbra ju našli mŕtvu.


Dvaja mladí Smolníčanania sú navyše obvinení aj v prípade ďalšieho prepadu v obci. Taktiež v dome okradli a zbili 87-ročnú dôchodkyňu a za to ich obvinili z ublíženia na zdraví, porušovania domovej slobody a krádeže. Stíhaní sú vo väzbe, ich starší komplic je vo väzbe aj s návrhom na vzatie do väzby. Obvineným v prípade dokázania viny hrozí trest na 10 až 15 rokov, mladistvému sa trestná sadzba znižuje na polovicu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies