B. BYSTRICA: Silvester bude bez ohňostroja, na oblohu vypustia balóny šťastia

NETKY.SK • 27 December 2010, 12:35 • 2 min
B. BYSTRICA: Silvester bude bez ohňostroja, na oblohu vypustia balóny šťastia

B. BYSTRICA: Silvester bude bez ohňostroja, na oblohu vypustia balóny šťastia

slovakia

left justify in out

Silvestrovské oslavy na Námestí SNP v Banskej Bystrici budú prvýkrát v ponovembrovej histórii bez ohňostroja. Banskobystrický Park kultúry a oddychu (PKO) ako organizátor podujatia vsadil tento rok na domácich interpretov. TASR informovala hovorkyňa primátora Monika Pastuchová.
      Ako ďalej uviedla, program rozlúčky so starým rokom sa začne o 21.00 h vystúpením kapely Ploštín Punk. Počas večera sa predstavia aj banskobystrické skupiny Sto múch a Družina.
      "Teším sa, že novoročný prípitok absolvujem v spoločnosti ľadových medveďov – banskobystrických otužilcov. Kulisu budú dotvárať ľadové sochy a verím, že dve stovky balónov šťastia, ktoré Banskobystričania vypustia k oblohe, prinesú nášmu mestu úspech v  roku 2011," pokračoval primátor Peter Gogola.
      Silvester 2010 v centre Banskej Bystrice bude podľa Pastuchovej polhodinu po polnoci pokračovať diskotékou. Moderátorom večera má byť zabávač Ján Snopko. Nový rok budú už tradične vítať aj na najväčšom banskobystrickom sídlisku Sásová, kde zábavu v diskorytme naplánovali od 22.00 h. Končiť by sa mala tri hodiny po polnoci.
      Ako hovorkyňa doplnila, koncoročné oslavy budú mesto stáť asi 17.000 eur. "Primátor Peter Gogola sa v rámci šetrenia rozhodol z dramaturgie vynechať ohňostroj a zahraničných interpretov nahradiť domácimi kapelami, čím sa dosiahla úspora cca 3800 eur," vysvetlila hovorkyňa.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies