Azarenková vykročila úspešne za obhajobou titulu Australian Open

NETKY.SK • 15 Január 2013, 07:46 • 2 min
Azarenková vykročila úspešne za obhajobou titulu Australian Open

Azarenková vykročila úspešne za obhajobou titulu Australian Open - Tenis Bieloruská tenistka Victoria Azarenková vykročila úspešne za obhajobou vlaňajšieho titulu na grandslamovom turnaji Australian Open v Melbourne. V úvodnom kole si ako nasadená jednotk

slovakia

left justify in out

img

Bieloruská tenistka Victoria Azarenková vykročila úspešne za obhajobou vlaňajšieho titulu na grandslamovom turnaji Australian Open v Melbourne. V úvodnom kole si ako nasadená jednotka poradila s nebezpečnou Rumunkou Monicou Niculescuovou v dvoch setoch 6:1 a 6:4. Američanka Serena Willliamsová v pozícii nasadenej trojky na úvod deklasovala Rumunku Edinu Gallovitsovú-Hallovú 6:0 a 6:0. Bývalá svetová jednotka tak napodobnila nasadenú dvojku Rusku Mariu Šarapovovú, ktorá v pondelok uštedrila dvoch "kanárov" krajanke Olge Pučkovovej.

Španielska tenistka Carla Suarezová Navarrová sa postarala o doposiaľ najväčšie prekvapenie v Melbourne, keď v 1. kole vyradila siedmu nasadenú Talianku Saru Erraniovú v dvoch setoch 6:4 a 6:4. Vlaňajšiu finalistku Roland Garros začiatok sezóny nezastihol v optimálnej forme. V Brisbane skončila v 2. kole na rakete Slovenky Daniely Hantuchovej a v Sydney podľahla vo štvrťfinále jej krajanke Dominike Cibulkovej. S účinkovaním vo dvojhre na Australian Open sa rozlúčila aj turnajová dvanástka Ruska Naďa Petrovová, ktorá dostala od japonskej veteránky Kimiko Dateovej-Krummovej výprask 2:6, 0:6. 



ženy - dvojhra - 1. kolo:

Victoria Azarenková (1-Biel.) - Monica Niculescuová (Rum.) 6:1, 6:4, Serena Williamsová (1-USA) - Edina Gallovitsová-Hallová (Rum.) 6:0, 6:0, Varvara Lepchenková (21-USA) - Polona Hercogová (Slov.) 6:4, 6:1, Jelena Vesninová (Rus.) - Caroline Garciová (Fr.) 3:6, 6:3, 6:1, Šahar Peerová (Izr.) - Alexandra Panovová (Rus.) 6:4, 1:6, 6:3, Caroline Wozniacka (10-Dán.) - Sabine Lisická (Nem.) 2:6, 6:3, 6:3, Hsieh Su-Wei (26-Taiw.) - Lara Arruabarrenová Vecinová (Šp.) 7:6 (5), 6:2, Maria Kirilenková (14-Rus.) - Vania Kingová (USA) 6:4, 6:2, Carla Suarezová Navarrová (Šp.) - Sara Erraniová (7-Tal.) 6:4, 6:4, Kimiko Dateová-Krummová (JAR) - Naďa Petrovová (12-Rus.) 6:2, 6:0, Svetlana Kuznecovová (Rus.) - Lourdes Dominguezová Linová (Šp.) 6:2, 6:1, Šuaj Pcheng (Čína) - Rebecca Marinová (Kan.) 6:3, 6:0.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies