Až 68% Brazílčanov verí na MS svojmu tímu

NETKY.SK • 9 Jún 2014, 09:17 • 2 min
Až 68% Brazílčanov verí na MS svojmu tímu

SAO PAULO - Až 68% Brazílčanov si myslí, že práve ich krajina sa stane víťazom nadchádzajúcich majstrovstiev sveta vo futbale.

slovakia

left justify in out

Vyplýva to z prieskumu verejnej mienky, ktorý zverejnili v denníku Folha de Sao Paulo. Domáci tím by mal podľa neho prevalcovať všetkých svojich konkurentov. Na Nemcov by v súvislosti s titulom stavilo 5% a na Španielov a Argentínu len 3% ľudí v Brazílii. Rovnako 68% opýtaných si myslí, že tréner Luiz Felipe Scolari odvádza pri kormidle brazílskej reprezentácie dobrú prácu. Také vysoké percento úspešnosť nemal dosiaľ žiadny tréner Brazílčanov od zavedenia prieskumu v roku 2002.

 

Práve 65-ročný rodák z Passo Fundo Scolari získal v roku 2002 s brazílskym národným tímom piaty a zatiaľ posledný titul majstrov sveta pre túto juhoamerickú krajinu. Inštitút Datafolha uskutočnil prieskum verejnej mienky na vzorke 3447 Brazílčanov nad 16 rokov. Informoval o tom internetový magazín Kicker. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies