Avril Lavigne zverejnila klip k piesni Give You What You Like

NETKY.SK • 11 Február 2015, 15:47 • 2 min
Avril Lavigne zverejnila klip k piesni Give You What You Like

KANADA - Kanadsko-francúzska hudobníčka Avril Lavigne zverejnila videoklip k piesni Give You What You Like.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročná speváčka v novinke prezentuje skladbu s klobúkom na hlave v miestnosti so zapálenými sviečkami. V klipe použili aj zábery z televízneho filmu Babysitter's Black Book, v ktorom skladba zaznie. Dráma, v ktorej si zahrali Spencer Locke alebo Lauren York, bude mať premiéru 21. februára na programe Lifetime.

 

Pieseň Give You What You Like pochádza z albumu Avril Lavigne, ktorý speváčka vydala v roku 2013. Na štúdiovke a tiež na skladbe spolupracoval jej manžel Chad Kroeger, známy z formácie Nickelback. 

 

Avril Lavigne v roku 2002 vydala debutový album Let Go. Pochádzajú z neho hity ako Complicated, Sk8er Boi, I'm With You či Losing Grip. Nasledovali albumy Under My Skin (2004), The Best Damn Thing (2007), Goodbye Lullaby (2011) a spomínaná nahrávka Avril Lavigne. Na celom svete predala viac než 30 miliónov kópií nahrávok. Na konte má napríklad osem nominácií na prestížne ceny Grammy. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies