Auto, v ktorom sa vozil pápež, dostane charita pre bezdomovcov

NETKY.SK • 27 August 2018, 22:39 • 2 min
Auto, v ktorom sa vozil pápež, dostane charita pre bezdomovcov

DUBLIN - Vozidlo Škoda Rapid, ktorým sa počas dvojdňovej návštevy Írska prepravoval pápež František, venoval Vatikán dobročinnej organizácii Crosscare poskytujúcej v írskej metropole Dublin podporu ľuďom bez trvalého domova. Informovala o tom v pondelok na svojej webovej stránke televízia BBC.

slovakia

left justify in out

Vo vyhlásení dublinskej arcidiecézy sa uvádza, že modrá škodovka bude slúžiť zamestnancom dobročinnej organizácie na prepravu potrebných do ich nových domovov.

 

"Dúfam, že pre rodiny, ktoré sa týmto spôsobom trápia, bude toto pápežovo gesto akousi útechou v tom, že ne stále myslí," povedal riaditeľ pre služby zákazníkom spoločnosti Crosscare, ktorý dodal, že spoločnosť je pápežovým darom nadšená.

 

Zmeniť sa bude musieť len evidenčné číslo vozidla "SCV 1", čo znamená Stato della Citta del Vaticano, teda "Mestský štát Vatikán", povedal Hickey.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies