Australian Open: Schmiedlová a Cibulková smutné, Rybáriková spokojná

NETKY.SK • 18 Január 2016, 09:52 • 2 min
Australian Open: Schmiedlová a Cibulková smutné, Rybáriková spokojná

MELBOURNE - Hlasy slovenských tenistiek po pondelkových zápasoch 1. kola dvojhry na úvodnom grandslamovom turnaji novej sezóny Australian Open v Melbourne:

slovakia

left justify in out

Magdaléna Rybáriková po víťazstve 3:6, 6:3, 7:5 nad Yaninou Wickmayerovou (Belg.)
"Som veľmi spokojná, mala som pred Melbourne dosť zápasov v príprave, hoci mnohé v kvalifikácii, a trochu ustúpili aj bolesti krížov. Mám za sebou ťažký zápas. Prehrala som prvý set, pretože súperke išlo lepšie podanie. V druhom som sa zlepšila a bol to vyrovnaný boj. V treťom som takmer doplatila na nevyužitý náskok a čelila dvom mečbalom, ale v nakritickejších chvíľach mi práve podanie pomohlo."

Karolína Schmiedlová po prehre 3:6, 3:6 s Dariou Kasatkinovou (Rus.)
"Nie som spokojná s výkonom. Pol setu to ešte ušlo, ale potom som narobila veľmi veľa chýb. Nechala som súperku hrať. Nezvládla som ani úvod druhého setu a hoci sa črtal nejaký záblesk obratu 0:5 na 3:5, už bolo neskoro. Vidím, že ešte potrebujem veľa skúseností a asi mi nepomohlo ani príliš veľa mimotenisových akcií ako slovenskej jednotky a Tenistky roka. Preto sa teraz musím sústrediť na Pohár federácie a poučiť sa."

Cibulkovová po prehre 3:6, 4:6 s Kristinou Mladenovicovou (Fr.-28)
"Som strašne smutná. Tento výsledok ma veľmi mrzí. Australian Open je môj obľúbený turnaj a znovu som tu chcela dosiahnuť výborný výsledok, veď posledné dva roky som tu hrala skvele. Necítila som sa na dvorci dobre. Nevychádzali mi returny, dovolila som súperke veľmi veľa, hoci som ju dobre poznala. Asi som príliš myslela na skóre a na očakávania a nedostala som sa vôbec k svojej vlastnej hre. Takýto zápas treba rýchlo hodiť za hlavu, ale nie je to jednoduché. Súperka ničím neprekvapila. Bol to z mojej strany veľmi zlý výkon a rýchlo sa musím sústrediť na Pohár federácie proti Austrálii a ďalšie grandslamové turnaje. Vidím, že cesta späť na staré pozíce je veľmi ťažká."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies