Australian Open: Kližan aj Martin postúpili do finále kvalifikácie

NETKY.SK • 10 Január 2014, 07:56 • 2 min
Australian Open: Kližan aj Martin postúpili do finále kvalifikácie

MELBOURNE - Slovenskí tenisti Martin Kližan aj Andrej Martin sa prebojovali do sobotňajšieho finále trojkolovej kvalifikácie o postup do hlavnej súťaže dvojhry mužov na úvodnom grandslamovom turnaji sezóny Australian Open v Melbourne.

slovakia

left justify in out

Osemfinalista newyorských US Open 2012 Kližan si v piatok v 2. kole poradil s francúzskym držiteľom voľnej karty Enzom Couacaudom 7:6 (3), 6:3 z manka 1:4 v úvodnom dejstve a troch setbalov súpera za sebou na príjme v dvanástom geme a vyzve ho rakúsky mladík Dominic Thiem. Martin zvíťazil nad Srbom Ilijom Bozoljacom 0:6, 6:4, 7:5 a preverí Litovčana Ričardasa Berankisa. 

Priamo v „main draw“ si zo Slovákov zahrá Lukáš Lacko, u žien to budú Dominika Cibulková, Daniela Hantuchová, Magdaléna Rybáriková, Jana Čepelová a Karolína Schmiedlová. 

Výsledky slovenských tenistov v piatkových zápasoch 2. kola trojkolovej kvalifikácie o postup do hlavnej súťaže dvojhry mužov na úvodnom grandslamovom turnaji sezóny Australian Open v Melbourne (13. - 26. januára, celková dotácia 33 miliónov AUD, tvrdý povrch Plexicushion) 

Martin Kližan (SR-2) - Enzo Couacaud (Fr.) 7:6 (3), 6:3 
Andrej Martin (SR-24) - Ilija Bozoljac (Srb.) 0:6, 6:4, 7:5



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies