Attila Végh podstúpil operáciu ruky

NETKY.SK • 22 Júl 2014, 16:59 • 2 min
Attila Végh podstúpil operáciu ruky

BRATISLAVA - Slovenská MMA jednotka Attila “Pumukli“ Végh(29-5) podstúpila minulý týždeň operáciu ruky.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

K zraneniu ruky prišlo už pri debutovom zápase v organizácii Bellator, kde v zápase s Dahnom Spohnom zle udrel Dahna do hlavy. Najprv sa mu to prejavovalo iba ako bežne narazená ruka, čo sa v MMA zápasoch stáva takmer vždy. S odstupom času sa však toto zranenie u Attilu prejavovalo častejšie a takmer po každom zápase pociťoval  bolesť zápästia. Najhoršie to bolo v poslednom titulovom zápase, kde prehral s Emanuelom Newtonom po 5. kolách. A to už bola operácia neodkladná.

 

O túto operáciu sa postaral tím špecialistov z bratislavských  Kramárov, kde bol 4 dni hospitalizovaný. Operovali mu kosť v oblasti zápästia,  ktorá bola poškodená. Po váhaniach či bude mať v ruke nejaké umelé veci ako napríklad skrutky alebo platničky sa nakoniec presadila alternatíva, že mu z bedrovej kosti zobrali kúsok kosti a voperovali do problémovej oblasti. Operácia dopadla veľmi úspešne a už na budúci týždeň mu budú vyberať štichy. Podľa slov lekára by mal mať ruku oveľa pevnejšiu ako predtým a nebude ho to nejakým spôsobom obmedzovať pri vykonávaní náročných športových aktivít. Po vybratí štichov sa už pomaly môže začať rozhýbavať ľahkými behmi a posilňovňou. A približne po mesiace môže začať plnú tréningovú záťaž.

Kvôli tejto operácii sa Attila nemohol zúčastniť ani letného “Bellator summer series tournament“ kde mal mať obsadenie  v pyramíde poloťažkej váhy. Bohužiaľ zdravie je prvoradé a Attilu opäť v akcii uvidíme  pravdepodobne  túto zimu v nejakom superfighte. Vo svojej váhe ma aktuálne veľmi dobrých súperov ako napríklad King Mo, Rampage Jacskon, Emanuel Newton a Tito Ortiz. Budeme držať palce.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies