Atlético Madrid: Fernando Torres si ešte ani nekopol do lopty a už prekonal klubový rekord

NETKY.SK • 7 Január 2015, 15:10 • 2 min
Atlético Madrid: Fernando Torres si ešte ani nekopol do lopty a už prekonal klubový rekord

MADRID – Hosťovanie Fernanda Torresa v Atléticu Madrid spôsobilo medzi klubovými fanúšikmi poriadny rozruch, aj keď si ešte ani poriadne nekopol do lopty.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročného útočníka prišlo na štadión Vincenta Calderóna privítať až 45.000 fanúšikov. Viac než dve tisícky z nich si hneď v ten deň kúpilo aj Torresov dres, čo je klubový rekord.

Bývalý hráč Liverpoolu a londýnskej Chelsea si zvolil číslo 19, keďže jeho pôvodný dres s číslom 9 aktuálne nosí Mario Mandžukič.

Klub predstavil svojho bývalého odchovanca naozaj veľkolepo a Fernando Torres neskrýval svoje dojatie: "Som ohromený, takéto veľkolepé privítanie som nečakal! Je to oveľa viac než som očakával a oveľa viac než si zaslúžim. Nečakal som toľko ľudí, bolo to úžasné a veľmi vzrušujúce."

 


"Okrem samotného privítania, budem osobne veľmi rád, že ma moje deti uvidia hrať za klub, kde som vyrástol a ktorý som mal vždy rád," dodal Španiel.

Torres prišiel do madridského klubu na 18-mesačné hosťovanie z AC Miláno, do ktorého prestúpil z Chelsea Londýn. Čerstvá posila bude okamžite k dispozícii trénerovi a mohol by nastúpiť už v dnešnom pohárovom zápase Copa del Rey proti mestskému rivalovi Realu Madrid.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies