Asociácia nemocníc sa dohodla na zachovaní zmlúv s Unionom

NETKY.SK • 28 September 2016, 13:44 • 2 min
Asociácia nemocníc sa dohodla na zachovaní zmlúv s Unionom

BRATISLAVA - Asociácia nemocníc Slovenska (ANS) sa na rokovaní so zdravotnou poisťovňou Union v stredu dohodla na dodatku k zmluve od 1. októbra do konca tohto roka. Ako informovala kancelária ANS, zachovávajú sa aktuálne platné zmluvné podmienky, a to v prípade cien aj objemov.

slovakia

left justify in out

Union tak splnil požiadavky ANS, s ktorými išla na rokovanie. Ak by sa nedohodli, väčšina členov ANS avizovala, že by zmluvu s najmenšou zdravotnou poisťovňou na trhu vypovedala. Na zachovaní súčasných podmienok sa už asociácia dohodla aj s ostatnými poisťovňami - VšZP a Dôverou.


Asociácia nemocníc Slovenska je dobrovoľným, zamestnávateľským, záujmovým, nepolitickým a nezávislým združením, ktorého členom je 71 malých a stredných nemocníc a iných zdravotníckych zariadení. Zdravotnícke zariadenia združené v ANS zamestnávajú približne 24 500 zamestnancov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies