AS Trenčín v generálke proti Rostovu

NETKY.SK • 6 Júl 2016, 14:28 • 2 min
AS Trenčín v generálke proti Rostovu

BRATISLAVA - Na futbalistov úradujúceho slovenského šampióna AS Trenčín čakajú už onedlho dve konfrontácie proti NIK Olimpija Ľubľana v rámci 2. predkola Ligy majstrov (LM) 2016/2017.

slovakia

left justify in out

Zverenci trénera Martina Ševelu absolvujú prvý duel v stredu 13. júla o 20.30 h na trávniku slovinského majstra, odveta bude o týždeň neskôr 20. júla o 20.15 h v Žiline. "Teší ma, že zatiaľ máme k dispozícií aj mená hráčov, ktorí boli spájaní s odchodmi. Konečná nominácia sa nám pomaly formuje. Verím, že do Ligy majstrov pôjdeme v tom najsilnejšom možnom zložení," citovala oficiálna internetová stránka trenčianskeho klubu slová kormidelníka Ševelu.


Jeho zverencov čaká generálka na spomenuté súboje v LM s Ľubľanou i na blížiaci sa štart nového ročníka najvyššej slovenskej súťaže Fortuna ligy v stredu 6. júla od 18.00 h: v rámci sústredenia v Rakúsku odohrajú futbalisti AS Trenčín v meste Bad Zell prípravné stretnutie proti špičkovému ruskému mužstvu FK Rostov. "Ak chceme posúvať našu úroveň, musíme sa konfrontovať so súpermi z kvalitnejších líg. Hráčov máme dostatok, dôležité bude, aby zostali zdraví," skonštatoval 40-ročný tréner Trenčína Martin Ševela pre klubový web a dodal:

 

"Sme veľmi radi, že máme možnosť hrať proti ruskému vicemajstrovi. Je to tím s množstvom legionárov. Najvyššia ruská súťaž má svoju kvalitu a Rostov skončil tesne za majstrovským CSKA Moskva. To už niečo znamená. Silu protivníka sme volili tak, aby sa úroveň duelu priblížila zápasom v predkolách Ligy majstrov. Očakávam súboj s vysokým tempom a nasadením. Kvalitný súper nás bude nútiť byť rýchlejší v práci s loptou a aj v ostatných herných činnostiach."


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies