AS Rím by mal posilniť Slovák Gyömbér, na rok sa upísal aj Rüdiger

NETKY.SK • 19 August 2015, 11:00 • 2 min
AS Rím by mal posilniť Slovák Gyömbér, na rok sa upísal aj Rüdiger

RÍM - Taliansky prvoligový futbalový klub AS Rím sa vydal cestou posilnenia defenzívy. Jej novým členom by mal byť slovenský reprezentant Norbert Gyömbér (jeho transfer ešte nie je spečatený, pozn.), ale obranu vystuží, keď sa zotaví z operácie kolena, aj člen kádra Nationalelf Antonio Rüdiger.

slovakia

left justify in out

Rimania získali 22-ročného stopéra na ročné hosťovanie z nemeckého VfB Stuttgart za 4 milióny eur. Po jeho skončení prestúpi do AS za ďalších 9 miliónov eur a bude mať zmluvu platnú do roku 2020. V prípade transferu do ďalšieho klubu zinkasuje VfB ďalšie finančné bonusy. Informoval o tom nemecký Bild.


Okamžitý prestup Rüdigera nie je možný, keďže zadlžený úradujúci taliansky vicemajster musí dodržať predpisy Európskej futbalovej únie (UEFA) o finančnom fair play, ktoré limituje činnosť klubov na prestupovom trhu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies