Arogantný šofér zastavil v zákaze: Z verejných parkovísk má nočnú moru, radšej zaplatí pokutu

NETKY.SK • 27 Október 2016, 20:11 • 2 min
Arogantný šofér zastavil v zákaze: Z verejných parkovísk má nočnú moru, radšej zaplatí pokutu

LEICESTER – Každý nerád platí za parkovanie. Zbohatlík Moosa Navsa však omnoho radšej zaplatí pokutu, ako by mal riskovať, že sa jeho milované Lamborghini poškrabe na parkovisku.

slovakia

left justify in out

Navsa dostal v Leicesteri pokutu 35 libier za to, že zastavil na dvojitej žltej čiare. Údajne meškal na stretnutie v klube XY na Wellington Street.

 

"Keby som šiel po rampe na parkovisko, mohol by som si poškodiť auto, pretože je nižšie a širšie ako bežné autá a bariéry sú tam pomerne úzke,“ povedal Navsa. Okrem rampy ho desia aj iné autá. „Na parkovisku medzi viacerými autami, by ma mohol niekto pri manévrovaní ťuknúť. Pokuta je lacnejšia ako oprava,“ dodal.

 

Richard Hilsden incident zachytil na mobil. Policajt prišiel k autu a asi 10 minúť čakal. Keď nikto neprišiel, vypísal pokutu a založil na sklo.

 

img

 

Toto nablýskané Lamborghini má cenu v prepočte vyše 380-tisíc euro a pán Navsa si ho kúpil pred rokom. Odvtedy minul ďalšie tisíce napríklad na prelakovanie a iné úpravy.

 

Navsa tvrdí, že jeho auto priťahuje veľa pozornosti. „Kamkoľvek idete, niekto zastaví a pozrie sa," vysvetlil. „Obzerajú sa všetci, od detí až po starých rodičov.“

 

Pokutu vraj zaplatil ešte v ten deň.

 

"Pre všetkých platia rovnaké pravidlá aj pokuty,“ povedal hovorca miestnej rady. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies