Aquamana budú nakrúcať v Austrálii

NETKY.SK • 16 December 2016, 08:27 • 2 min
Aquamana budú nakrúcať v Austrálii

LOS ANGELES - Pripravovanú snímku Aquaman o rovnomennom komiksovom superhrdinovi budú nakrúcať na pobreží austrálskeho štátu Queensland. Tvorcovia filmu získali od austrálskej vlády stimul vo výške 22 miliónov austrálskych dolárov (v prepočte takmer 15,6 milióna eur).

slovakia

left justify in out

Informáciu potvrdili vo štvrtok predstavitelia austrálskej federálnej vlády a queenslandskej vlády. Ako uviedol tamojší minister pre umenie Mitch Fifield, vďaka nakrúcaniu vznikne v oblasti 1000 pracovných miest. Očakávanú snímku budú nakrúcať v prvej polovici budúceho roka.

V titulnej úlohe novinky sa predstaví Jason Momoa, ktorý túto postavu stvárnil už vo filme Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti (2016) a zopakuje si ju aj v pripravovanom filme Justice League. Jeho manželku, podmorskú kráľovnú Meru si zahrá Amber Heard, ktorá sa taktiež predstaví aj v Justice League. Hlavného zloducha, ktorým je Aquamanov nevlastný brat Orm Marius alias Ocean Master, stvárni Patrick Wilson. Ďalším potvrdeným členom hereckého obsadenia Aquamana je Willem Dafoe v úlohe Nuidisa Vulka. Réžiu dostal na starosť James Wan, ktorý nakrúti snímku podľa scenára Willa Bealla. Slovenská distribučná premiéra novinky je predbežne naplánovaná na 4. októbra 2018.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies