Anglická speváčka Pixie Lott sa zasnúbila

NETKY.SK • 14 November 2016, 12:08 • 2 min
Anglická speváčka Pixie Lott sa zasnúbila

BRATISLAVA - Anglická speváčka Pixie Lott a model Oliver Cheshire sa zasnúbili. Dvadsaťpäťročná interpretka prezradila novinku prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila aj fotografie páru či zásnubný prsteň.

slovakia

left justify in out

"Vyplakala som si oči," uviedla k spoločnej fotke. "Som šťastná. Moje najväčšie prekvapenie," napísala k záberu prsteňa. Na pozadí fotiek je vidieť aj londýnska Katedrála svätého Pavla. "Aký nádherný deň. Najkrajšia žena na svete mi povedala 'áno'. Som šťastný muž," komentoval fotografiu páru na Instagrame 28-ročný Cheshire. Dvojica spolu randí šesť rokov.

 

 

I cried my 👀's out

Fotka uverejnená používateľom Pixie Lott (@pixielott),

 

 

❤️ahhhhh

Fotka uverejnená používateľom Pixie Lott (@pixielott),

 

 

so happy ❤️️ biggest surprise ever

Fotka uverejnená používateľom Pixie Lott (@pixielott),

 

 

Victoria Louise "Pixie" Lott pochádza z Londýna a na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2006. Debutovala o tri roky neskôr skladbou Mama Do (Uh Oh, Uh Oh), s ktorou dobyla britský singlový rebríček. Na konte má zatiaľ tri albumy Turn It Up (2009), Young Foolish Happy (2011) a Pixie Lott (2014). Medzi jej najúspešnejšie single patria aj Boys and Girls, All About Tonight, What Do You Take Me For? (feat. Pusha T) či Kiss The Stars.
Informácie pochádzajú z webstránky www.bbc.co.uk a archívu agentúry SITA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies