Andrew Garfield si zahrá vo filme Under the Silver Lake

NETKY.SK • 5 Máj 2016, 13:45 • 2 min
Andrew Garfield si zahrá vo filme Under the Silver Lake

BRATISLAVA - Britsko-americký herec Andrew Garfield si zahrá vo filme Under the Silver Lake. Kriminálny triler, ktorého dej sa bude odohrávať v Los Angeles, bude režírovať David Robert Mitchell.

slovakia

left justify in out

Filmár sa ako režisér, scenárista i producent podpísal pod oceňovaný horor Neutečieš (2014). Produkciu pripravovanej novinky majú na starosti Michael De Luca, Chris Bender, Adele Romanski a Jake Weiner. Snímku plánujú začať nakrúcať koncom leta. Ďalšie detaily zatiaľ nie sú známe.


Tridsaťdvaročný Andrew Garfield sa narodil v Los Angeles, no od troch rokov žil v anglickom Surrey. Kariéru odštartoval v tínedžerskom seriáli Sugar Rush (2005 - 2006) a v roku 2007 sa objavil v seriáli Pán času (2005).

 

Upozornil na seba vo filmoch Chlapec A (2007), za výkon v ktorom získal cenu BAFTA, Hrdinovia a zbabelci (2007) či Imaginárium Dr. Parnassa (2009). Prelom prišiel so snímkou Sociálna sieť (2010), kde stvárnil Eduarda Saverina a získal nominácie na Zlatý glóbus i cenu BAFTA.

 

V roku 2010 si zahral spolu s Keirou Knightley a Carey Mulligan v dráme Nikdy ma neopusť. V snímkach Amazing Spider-Man (2012) a Amazing Spider-Man 2 (2014) sa predstavil ako Spider-Man.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies