Ancelotti skončí, nadišiel Zidanov čas, myslí si Carragher

NETKY.SK • 14 Máj 2015, 11:28 • 2 min
Ancelotti skončí, nadišiel Zidanov čas, myslí si Carragher

LONDÝN - Real Madrid s najväčšou pravdepodobnosťou zakončí sezónu bez významnej trofeje, čo podľa bývalého anglického futbalového reprezentanta a legendy FC Liverpool Jamieho Carraghera spečatí osud trénera Carla Ancelottiho v tomto španielskom klube.

slovakia

left justify in out

"Všetci vedia, ako to tam funguje. A Ancelotti lepšie než ktokoľvek iný. Vlani ho od vyhadzovu delila hlavička Sergia Ramosa, ktorou vo finále Ligy majstrov vyrovnal v nadstavenom čase a dal tímu šancu na trofej. Taký je však údel trénerov v Reale. Ancelotti patrí medzi najlepších odborníkov sveta, trikrát vyhral Ligu majstrov, ale neexistuje, aby po takomto ročníku pokračoval. Som presvedčený, že ho vymenia," uviedol pre Sky Sports 37-ročný bývalý výborný obranca Carragher, ktorý hneď aj ponúkol meno Talianovho nástupcu. "Prirodzenou náhradou by bol Zinedine Zidane, súčasný tréner rezervného mužstva Realu."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies