Americký prezident Barack Obama a speváčka Beyoncé: Sú milenci?!

NETKY.SK • 11 Február 2014, 10:56 • 2 min
Americký prezident Barack Obama a speváčka Beyoncé: Sú milenci?!

WASHINGTON – Francúzsky paparazzo Pascal Rostain šokoval svet zaujímavou informáciou. Najmocnejší svetový líder Barack Obama má údajne aféru so speváčkou Beyoncé!

slovakia

left justify in out

Fotograf Rostain nedávno odhalil aféru medzi francúzskym prezidentom Francoisom Hollandom a herečkou Julie Gayetovou. Rostain je blízkym priateľom bývalej prvej dámy Francúzska Valérie Trierweilerovej.

 

Podľa francúzskych médií Rostain zistil, že americký denník Washington Post chystá článok o romániku prezidenta Obamu s Beyoncé. „Deje sa niečo veľké..zajtra to vyjde v denníku Washington Post,“ citoval francúzsky denník Le Figaro Rostaina. „Môžem vám potvrdiť, že celý svet bude o tom hovoriť,“ dodal francúzsky fotograf.

 

Hovorkyňa denníka Washington Post Kris Corattiová však celú vec poprela a takisto reagovala aj hovorkyňa speváčky Beyoncé, ktorá označila celý príbeh za „absurdný“.

 

Speváčka Beyoncé a jej manžel rapper Jay-Z sú s Obamovcami priatelia už niekoľko rokov. Beyoncé vystupovala dokonca na oslave 50. narodenín prvej dámy Spojených štátov Michelle Obamovej.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies