Americký herec Jimmy Fallon si opäť poranil ruku

NETKY.SK • 26 Október 2015, 17:03 • 2 min
Americký herec Jimmy Fallon si opäť poranil ruku

BRATISLAVA - Americký herec a moderátor Jimmy Fallon si počas podujatia na Harvardskej univerzite poranil pravú ruku.

slovakia

left justify in out

Rodák z New Yorku zakopol a následne spadol počas sobotňajšej udalosti, na ktorej mu magazín Harvard Lampoon udelil ocenenie za prínos pre humoristickú scénu. Štyridsaťjedenročný zabávač skončil na pohotovosti. Ako však v nedeľu uviedol prostredníctvom služby Instagram, nešlo o ťažký úraz a je v poriadku.

 

 

 

Nothing that a few band aids couldn't fix.

Fotka uverejnená používateľom Jimmy Fallon (@jimmyfallon),

 

Moderátor sa ale dodnes zotavuje z júnovej operácie jeho ľavej ruky, ktorú si poranil, keď sa pri páde zachytil prsteňom o stôl a vykrútil si prst. Pre vážnosť poranenia musel vtedy dokonca odložiť nakrúcanie televíznej šou The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.


Jimmy Fallon pôsobil v rokoch 1998 až 2004 v šou Saturday Night Live. Zahral si v snímkach ako Na pokraji slávy (2000), Čokoľvek (2003), Taxi (2004), Fanaticky zamilovaný (2005), Warholka (2006) či Rollerky (2009). Od februára minulého roka moderuje spomínanú talkshow The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies