Americký herec Harvey Keitel zahviezdi v novom projekte Tatér z Auschwitzu

NETKY.SK • 12 Apríl 2023, 20:30 • 2 min
Americký herec Harvey Keitel zahviezdi v novom projekte Tatér z Auschwitzu

Americký herec židovského pôvodu Harvey Keitel bude tvárou prichádzajúcej TV adaptácie The Tattooist of Auschwitz od spoločnosti Sky/Peacock.

slovakia

left justify in out

Oskarom nominovaná hviezda, ktorú si diváci mohli všimnúť vo filme Irishman, bude hrať postavu Lale Sokolov. Jeho mladšie ja bude hrať Jonah Hauer-King, ktorý príde do Auschwitzu v roku 1942 a stane sa jedným z tätowierer (tetovačov). Bude tam musieť z tetovať atramentové identifikačné čísla na náručia spoluväzňov.

 

Asi o 60 rokov neskôr sa Keitelov Sokolov stretáva s amatérskou spisovateľkou Heather Morrisovou (Melanie Lynskey). Sokolov nedávno ovdovel a našiel odvahu povedať svetu svoj príbeh, keď čelil traumatizujúcim duchom svojej mladosti. Herci Anna Próchniak a Jonas Nay ďalej doplnia obsadenie.

 

img

Harvey Keitel v začiatkoch svojej kariéry (kultový film Taxi Driver z roku 1976)

 

Keitel povedal: ,,Milostný príbeh v tomto projekte, tvárou v tvár hrôze, svedčí o duchu a dobrote ľudí." Keitel taktiež hrá v thrilleri Hellfire a nedávno sa prihlásil k akčnému filmu The Wrecker so zúrivým Tyresom Gibsonom.

 

The Tattooist of Auschwitz je jedným z najdôležitejších súčasných projektov spoločnosti Comcast Sky and Peacock. Tento projekt je koprodukciou Sky Studios a Peacock so spoločnosťami NBCUniversal Global Distribution a All3Media International spoločne spravujúcimi medzinárodný predaj.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies