Americká country speváčka Carrie Underwood bude mať syna

NETKY.SK • 6 November 2014, 09:11 • 2 min
Americká country speváčka Carrie Underwood bude mať syna

LOS ANGELES - Americkej country speváčke Carrie Underwood a jej manželovi, kanadskému hokejistovi Mikeovi Fisherovi, sa na jar narodí chlapec. Za 31-ročnú víťazku speváckej súťaže American Idol z roku 2005 to v stredu počas odovzdávania Country Music Awards prezradil spevácky kolega a spolumoderátor slávnostného večera Brad Paisley.

slovakia

left justify in out

Ten publiku najprv pripomenul, že interpretka je tehotná a následne sa spýtal na pohlavie jej prvého dieťaťa. Underwood mu odpoveď pošepkala do ucha, na čo hudobník zareagoval radostným výkrikom. "Som taký šťastný! Viem niečo, čo vy nie. Mohol by sa volať Garth," pokračoval ďalej Paisley, čím si chcel uctiť prítomného muzikanta Gartha Brooksa. "Čo robíš? Čo je s tebou? To tajomstvo si dokázal udržať iba dve minúty," povedala so smiechom budúca mamička.

 

Underwood o tehotenstve po prvý raz informovala v septembri prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotku, na ktorej je so svojimi dvoma psami. Tí majú oblečené tričká s nápismi "Budem veľký brat" a "Budem veľká sestra". Speváčkin 34-ročný manžel následne správu o jej tehotenstve potvrdil na Twitteri. Dvojica spolu začala chodiť koncom roka 2008, v decembri 2009 sa zasnúbili a v júli nasledujúceho roka sa zosobášili. 

 

Carrie Underwood sa stala známou v roku 2005, keď triumfovala vo štvrtej sérii súťaže American Idol. V tom istom roku vydala aj svoj debutový album Some Hearts, po ktorom nasledovali nahrávky Carnival Ride (2007), Play On (2009) a Blown Away (2012). Na konte má napríklad šesť cien Grammy, sedem American Music Awards, jedenásť Academy of Country Music Awards, šestnásť Billboard Music Awards a tiež nomináciu na Zlatý glóbus za pieseň There's A Place For Us z filmu Narnia: Dobrodružstvá lode Ranný pútnik (2010). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies