Američanka nechala dve batoľatá 15 hodín zamknuté v aute: Lekári ich nedokázali zachrániť

NETKY.SK • 12 Jún 2017, 10:44 • 2 min
Američanka nechala dve batoľatá 15 hodín zamknuté v aute: Lekári ich nedokázali zachrániť

Američanka Amanda Hawkinsová nechala svoje dve dcéry 15 hodín zamknuté v aute, obe dievčatá zomreli.

slovakia

left justify in out

Devätnásťročná Američanka nechala svoje dve malé dcéry - ročnú Brynn a dvojročnú Addyson v aute 15 hodín bez pomoci, zatiaľ čo ona strávila noc s kamatátom v neďalekom dome. Obe dievčatá po útrapných hodinách odviezla do nemocnice. Ich stav bol však natoľko vážny, že lekári im už nedokázali pomôcť. Žena sa pokúšala zbaviť viny a lekárom tvrdila, že sa pravdepodobne otrávili.

 

 

Nešťastie sa odohralo v okrese Kerr v štáte Texas. Šerif okresu Rusty Hierholzer sa vyjadril, že: "Je to zďaleka najhorší prípad ohrozenia detí, ktorý som za 37 rokov svojej služby videl. Nechala tie deti v aute schválne.". Ako uviedol, Hawkinsová opustila auto v utorok večer a k deťom sa vrátila až v stredu okolo obeda.

V aute, kde matka svoje dcéry nechala sa teplota už ráno vyšplhala na 32 stupňov. Napriek tomu, že Hawkinsovú na plačúce deti upozornilo okolie, odmietla sa po nich vrátiť.

 

Dievčatá sa dostali z auta až po 15 hodinách. V tom čase však už obe boli v bezvedomí. Napriek tomu, že deti boli v kritickom stave, Hawkinsová ich namiesto okamžitého transportu do nemocnice najprv vykúpala a prezliekla. Podľa výpovedí svedkov pôvodne ani nemala v úmysle ísť k lekárovi, nechcela sa totiž "dostať do problémov".

Nakoniec však dcéry do nemocnice doviezla, pričom lekárom tvrdila, že s nimi bola pri jazere, kde ovoniavali kvety. "Možno sa tým otrávili," vypovedala.

 

Obe dievčatká napriek profesionálnemu zásahu lekárov zomreli.

 

Hawkinsová bola zatknutá a obvinený bude aj jej 16 ročný kamarát, u ktorého strávila noc.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies