Amazon Studios začali s prípravami seriálu o Jackovi Ryanovi

NETKY.SK • 17 August 2016, 15:30 • 2 min
Amazon Studios začali s prípravami seriálu o Jackovi Ryanovi

BRATISLAVA - Spoločnosť Amazon Studios v utorok oficiálne potvrdila, že začala pracovať na 10-dielnom seriáli o Jackovi Ryanovi. Projekt vychádza z populárnych špionážnych trilerov amerického spisovateľa Toma Clancyho.

slovakia

left justify in out

V hlavnej úlohe sa predstaví americký herec John Krasinski, ktorého môžu diváci a diváčky poznať napríklad zo seriálu The Office (2005 - 2013). Scenár spoločne napísali Carlton Cuse a Graham Roland. Na projekte sa podieľajú aj Michal Bay, Brad Fuller, Andrew Form či spoločnosti Paramount Television a Skydance Television.


Príbeh seriálu bude sledovať Jacka Ryana, ktorému sa podarí odhaliť vzorec v komunikácii teroristov. To ho vrhne do nebezpečnej hry s novým druhom terorizmu, ktorý ohrozuje svet v globálnom meradle. "Tešíme sa, že môžeme zaradiť značku Jacka Ryana medzi naše pôvodné projekty. Diváci si budú môcť užiť pôsobivú adaptáciu akčných špionážnych trilerov, ktorá posunie latku rozprávania príbehov," uviedol výkonný riaditeľ spoločnosti Amazon Studios Roy Price.


Zatiaľ pritom existuje päť filmov s Jackom Ryanom, v ktorých hlavného hrdinu stvárnili Alec Baldwin, Harrison Ford, Ben Affleck a Chris Pine.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies