Amandu Bynes obvinili zo šoférovania pod vplyvom omamných látok

NETKY.SK • 6 Jún 2012, 12:15 • 2 min
Amandu Bynes obvinili zo šoférovania pod vplyvom omamných látok

Amandu Bynes obvinili zo šoférovania pod vplyvom omamných látok - Celebrity Americkú herečku Amandu Bynes obvinili v utorok zo šoférovania pod vplyvom omamných látok, ktorého sa mala dopustiť 6. apríla v kalifornskom meste West Hollywood.

slovakia

left justify in out

img

Americkú herečku Amandu Bynes obvinili v utorok zo šoférovania pod vplyvom omamných látok, ktorého sa mala dopustiť 6. apríla v kalifornskom meste West Hollywood. V ten deň nadránom ju zatkli po tom, čo so svojím autom narazila pri odbočovaní do policajného vozidla a následne sa odmietla podrobiť skúške na prítomnosť omamných látok v krvi.

Dvadsaťšesťročná herečka zareagovala na vznesenie obžaloby netradične - napísala americkému prezidentovi Barackovi Obamovi na Twitter konto jeho prezidentskej kampane. "Ja nepijem. Prepustite, prosím, zo služby toho policajta, čo ma zatkol," napísala Bynes, ktorá je známa z filmov ako Nenapraviteľný klamár (2002), Po čom dievča túži (2003), Stroskotaná láska (2005), Super náhradník (2006), Snehulienka to má v paži (2007), Hairspray (2007) či Easy A (2010). V roku 2006 ju magazín Teen People zaradil medzi 25 najpríťažlivejších ľudí pod 25 rokov a o rok neskôr ju magazín Forbes označil za piatu najlepšie zarábajúcu celebritu pod 21 rokov.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies