Alice Francis vystúpi 24. októbra v Bratislave

NETKY.SK • 12 Október 2017, 09:08 • 2 min
Alice Francis vystúpi 24. októbra v Bratislave

BRATISLAVA - Speváčka Alice Francis sa predstaví 24. októbra v bratislavskom Nu Spirit Clube. Rodáčka z Rumunska žijúca v Nemecku príde predstaviť tohtoročný album Electric Shock.

slovakia

left justify in out

Na novinke spolupracovali aj Mr. Goldielocks a Sir Chul-Min Yoo. V piesňach kombinujú blues, swing, pop, house, reggae či klasickú hudbu. Nahrávku obohatili aj o množstvo exotických hudobných nástrojov.

 

"Nie sme ako klasická kapela, ktorá ide od jari do jesene na turné a potom sa zavrie do štúdia. Niektoré pesničky, ktoré sú na albume, sme nahrávali už pred tromi rokmi. Zvyšok ja aj Goldie skladáme na cestách. To, že sa stretávame stále s novými ľuďmi a spoznávame nové krajiny, má tiež vplyv na našu tvorbu. V nových pesničkách je ten vplyv rozdielnych kultúr určite cítiť," povedala na margo novinky speváčka, ktorá v roku 2012 vydala debutový album St. James Ballroom.

 


Francis a Mr. Goldielocks sa snažia preniesť ducha swingovej éry 20. rokov minulého storočia do súčasnosti a dokonca si aj sami vyrábajú štýlové oblečenie a doplnky. Speváčke ponúkol spoluprácu aj jeden z najznámejších zástupcov electroswingu, rakúsky hudobník a dídžej Parov Stelar, ktorý sa postaral o remix jej singla Shoot him down.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies