Alexander Ovečkin si zahral v klipe Kati Leľovej

NETKY.SK • 15 Október 2014, 15:39 • 2 min
Alexander Ovečkin si zahral v klipe Kati Leľovej

MOSKVA - Ešte počas letnej prestávky v zámorskej hokejovej NHL sa ruský útočník Alexander Ovečkin nevenoval iba príprave na novú sezónu, súhlasil aj s ponukou 40-ročnej ruskej speváčky Kati Leľovej a stal sa jednou z hlavných postáv videoklipu k jej piesni "Nechajme ich hovoriť".

slovakia

left justify in out

Topkanonier ruskej "zbornej" či klubu Washington Capitals sa veľa nenarobil, počas drvivej väčšiny natáčania bolo jeho úlohou stáť nehybne v dvoch polohách - s rukami pri tele a držiac plavovlásku v náručí. Počas celého klipu nereagoval na dotyky a objatia speváčky, až v závere jej vyznal lásku a takmer pobozkal. "S Kaťou sa poznáme od roku 2008. Okrem toho, že je to osoba s jasnou mysľou, je aj veľmi pracovitá a talentovaná. Počúvam jej pesničky. Čo sa týka natáčania, bola to moja prvá skúsenosť s herectvom. Som rád, že šlo o natáčanie klipu a nie filmu. Tam by som to mal omnoho zložitejšie. Tu bola moja úloha veľmi jednoduchá - tváriť sa vážne," prezradil pre ruský portál Star Hit hokejista. Klip oficiálne predstavili v stredu.

 

 

Kaťa Leľová, do roku 2000 známa ako Jekaterina Čuprininová, v minulosti spolupracovala aj s iným niekdajším hokejistom Pavlom Burem. "Takmer počas celej piesne ma Saša drží na rukách. Raz ma skoro pustil na zem, no všetko bolo vinou šiat, ktoré sa po jeho ruke skĺzli. Celkovo to mal zložité, veď musel stáť v rovnakej pozícii. Ja som počas toho spievala a objímala ho. Musím prezradiť, že po skončení natáčania začal Saša flirtovať a vravel: 'Ak by som vedel, že moje ruky budú tak dlho v zábere, trochu by som posilňoval.' Všetko vydržal a som mu veľmi vďačná," poznamenala speváčka. Ovečkin do júla 2014 tvoril pár s tenistkou Mariou Kirilenkovou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies